mother like no other

Hello, itt Mimi

Hello, itt Mimi

Ajánló

Minipiac - Minimag

2019. november 02. - helloittmimi

Szeretem a különleges dolgokat. Bármiről is legyen szó (ruha, lakberendezés, babaholmik...) keresem azt, ami kilóg a sorból.... van benne spiritusz.

Azt hiszem anno ezért kezdtem el követni a  Minipiac Facebook oldalát is: legtöbbször olyan termékeket láttam az ajánlóban, amik felkeltették az érdeklődésemet. Nem volt cukimuki, sokkal inkább vagány, egyedi és ez üdítő volt a rengeteg babakék, felhős vagy elefántos cucc között, amikkel friss anyukaként akaratlanul is szembesültem. (Mert a kisfiúk fő színe még mindig a világoskék és ha újszülöttről van szó, biztosan van rajta zsiráf, felhő, vagy elefánt is, igaz? *ironikus nevetés beillesztése*)

A Minipiac egy gyűjtőoldal, ahol különböző szolgáltatók termékei közül válogathatsz a lehető legkényelmesebb módon - otthonról. 
Egy ideje külön kategória van az anyukáknak is (jár a piros pont!) sőt, ha megvetted már ami kell és a gyerek is elaludt, rengeteg szuper cikk között böngészhetsz helyben, a Minimagon ugyanis a legnépszerűbb női oldalak, bloggerek írásaiból szemezgetnek hétről hétre.

Mivel közeleg a karácsony (bizony, mindjárt itt van!) arra gondoltam, hogy megmutatom nektek az én aktuális kedvenceimet innen, hátha megszáll titeket az ihlet.


Idén először azt tűztem ki célul, hogy a saját csatornáimon a hazai tervezők, gyártók termékeire is fel fogom hívni a figyelmet november - decemberben: ez azért fontos misszió, mert tudom, hogy sok márka mögött keményen dolgozó anyuka áll. Megérdemlik, hogy a vásárlásainkkal támogassuk őket! ♥

Következzen hát egy szubjektív TOP 5, tőlem:

  • PlanToys Daru készlet

ujxdg8xtarxttca7dvszx46t0hui0c9u.jpg

Mondhatom, hogy közismert tény a fiam építkezések iránti rajongása. Nem volt kérdés, hogy ennek a játéknak helye van a válogatásomban! Nagyon szeretem a PlanToys termékeit mert strapabíró, minőségi játékok. Hosszú időn át kihasználható és ha már nincs rá szükség, biztosan tovább tudod adni mert kiállja az idő próbáját. 

https://www.minipiac.hu/hirdetesek/daru-keszlet-yogoplay-5877

  • Little Dutch fa versenypálya

 

 

kvo-rsj4qxkvt40n9-5m4kkwmqpx63tj.jpg

Amikor lányként bátyád van, nem sok választásod marad - ha szeretnél együtt játszani a testvéreddel, értékeled a kisautókat és traktorokat. Így volt ez az én időmben és most sincs másképp, a saját gyerekeimnél sem. Ha választani kellene, hogy minek van nagyobb esélye: nyerni a lottón vagy annak, hogy Dede királylányosat fog játszani Hédivel, a lottóra szavaznék!  Ez a gyönyörű, pasztell versenypálya viszont ideális hibrid, Tukinak is tetszene és Dede is boldogan brümmögne vele.

https://www.minipiac.hu/hirdetesek/little-dutch-fa-versenypalya-adventure-pink-onlinebabashop-hu-5545

  • Herbarting 'Mindent köszönök' ajándékcsomag

bij0it5u0v1vkiodt245iuezwzbmnfis.jpg

Nemrégiben ismerkedtem meg a Herbarting termékeivel és be kell vallanom, csakis pozitív benyomásokkal lettem gazdagabb. Az alapjáraton szkeptikus hozzáállásomat rövid idő alatt megváltoztatták a tapasztalataim: a védőkrém, a babafürdető, a kutyasampon (igen, ilyenek is vannak a kínálatban) mind-mind szuper, mesterséges adalékanyagtól mentes, minőségi kozmetikumok, amin látszik, hogy Zsófi, a Herbarting "anyukája", megálmodója szívvel-lélekkel tervezi és készíti.

https://www.minipiac.hu/hirdetesek/mindent-koszonok-csomag-anyukaknak-herbarting-6505

  • ANYUSKA - Adventi visszaszámláló gyerekeknek

dlrszng8wjsll_vwazc73yipgmcxh7m0.jpg

Ezt a cuki printet PDF formátumban tudjátok megvásárolni, elég csak egyszer, mert később annyiszor töltöd le, ahányszor szeretnéd! Nekem például sokkal szimpatikusabb, mint egy hagyományos adventi kalendárium, sőt úgy is el tudom képzelni, hogy a család együtt talál ki 'feladatokat' minden napra, így tényleg közös programmá válik az ünnepi készülődés.

 https://minipiac.hu/hirdetesek/adventi-visszaszamlalo-gyerekeknek-anyuska-6536

  • BIMBA DESIGN lemúros hátitáska 

zovv6rwoigyogbjmje3by3dpunlgb7as.jpg

Rajongok a gyerek hátizsákokért. Olyannyira, hogy sokszor magamnak veszek a nagyobbaknak szánt modellekből, egyszerűen nem tudok ellenállni nekik. Ez a fekete háti mintha nekünk lenne tervezve, komoly önuralmat kell gyakorolnom, hogy ne vegyem meg.

Ráadásul, ha beírjátok az oldalon a MINIPIAC10 kódot, -10% kedvezménnyel lehet a tiétek. 

https://minipiac.hu/hirdetesek/hatitaska-lemurok-fekete-bimba-design-5089

 

Azok, akik shopping helyett inkább olvasnivalót keresnek, kattintsanak a https://minimag.minipiac.hu/ linkre és szabad a vásár. 

A magazinrészlegen olyan népszerű oldalakról találtok tartalmat mint az NLC, a WMN vagy a Marie Claire és erős a blogger csapat is, csak néhány példát említve: Ypszilonanyu, Hárompötty  és az Anyu tervez írásai mellett időnként felbukkan ez-az tőlem is :) 

Nagyon közel állt a szívemhez a Harry Potter világát idéző gyerekruha kollekcióról szóló cikk, #örökrajongó, ide kattintva éritek el: https://minimag.minipiac.hu/cikkek/mini-boden-harry-potter-kollekcio-divat-gyerekeknek-2304

image.jpg

A Minipiacot keressétek: https://minipiac.hu/

Facebookon: https://www.facebook.com/minipiac.hu/

Instagramon: https://www.instagram.com/minipiac/ 

A Minimag linkje pedig: https://minimag.minipiac.hu/ 

 

süti beállítások módosítása