mother like no other

Hello, itt Mimi

Hello, itt Mimi

Termékteszt -

Littleberry leszoktató pelenka

2019. szeptember 12. - helloittmimi

Az elmúlt hetekben teszteltük a Littleberry leszoktató pelenkáját Hédivel. 

img_5081.JPG

A márka egy lett családi vállalkozást takar, 2017-ben indultak, személyes érintettségük volt az indikátor:  épp akkor készült megszületni legapróbb családtagjuk és az anyukában erős késztetés volt, hogy az eldobható termékeket ne csak ők, hanem minél többen környezetbarát megoldásra cseréljék. (Korábban is mosiztak már, hisz igazi nagycsaládosok és gondoltak is arra, hogy jó lenne valami saját dologgal előrukkolni, de a tervezgetést hosszú szünet követte, az ötlet csak évekkel később manifesztálódott a való világban.) 

Ti hallottatok korábban leszoktató pelenkáról? Bevallom, nekem az újdonság erejével hatott, viszont nagyon jó időben találtunk egymásra, Tuki ugyanis egyik napról a másikra magától elhagyta a pelenkát. Tök érdekes, mert mindkét gyerekem magától lett szobatiszta, nem tréningeztünk erre mert annak a híve vagyok, hogy a gyerekek jelzik, ha megérett erre a helyzet. Emiatt nem is foglalkoztatott a kérdés, de most, hogy 'helyzet van' kénytelen voltam beleásni magam a témába. A nappalok már stabilan, baleset nélkül zajlanak, az éjszakát viszont még nem merem bevállalni, így a lehető legjobbkor jött a megkeresés a zoldpelus.hu nagyon kedves tulajdonosától, Timitől - aki maga is két kisgyermek édesanyja.

48362293_2541318245909121_8323754457686867968_n.jpg

Timi, a zoldpelus.hu tulajdonosa gyönyörű babáival

Azt is be kell vallanom, hogy a korábbi mosis kudarcunk után (Dedével próbálkoztunk, de nem lett meg az igazi, és a sok kiázott éjszaka elvette a lelkesedésem) kicsit tartottam tőle, hogy mi lesz a végeredmény, de én vagyok a legboldogabb, hogy pozitív csalódásról számolhatok be, a Littleberry leszoktatója csillagos ötösre vizsgázott nálunk.

Külsőre úgy néz ki, mint a mosható testvérei - egy csinos, pöttyös külsőbe patenttel kell rögzíteni a belsőt (ez az úgynevezett snap-in-one megoldás). A belső egy szürke, microfleece anyag és meglepően jó nedszívó tulajdonságokkal bír. 

Hédi elég sokat iszik, még éjszaka is felkel legalább kétszer, ráadásul jön a foga, így tényleg tekintélyes mennyiséget kellett elnyelnie a Littleberry pelenkájának. 

A weshopban a BambinoMio hasonló termékei is kaphatók, akik mosiznak, azoknak nem is kell többet mondanom, biztosan találkoztak már ezzel a gyártóval. Nagyon szép, színes mintákat terveznek, nekem ez a trópusi a kedvencem. 

potty-training-pants-tropical-island-web_2.jpg

A leszoktató pelus nagyon jó környezetbarát alternatíva az átmeneti időszakra, amíg végleg elköszöntök a pelenkázástól! 

A Zöldpelus webshopot itt találjátok: 

https://zoldpelus.hu/

A BambinoMio leszoktató bugyikat itt találjátok: 

https://zoldpelus.hu/termekek/leszoktato-pelenkak/

A Littleberry termékeket (egyelőre nincs fent a tesztelt darab, de hamarosan érkezik!) itt találjátok: 

https://zoldpelus.hu/termekek/sio-snap-in-one-pelenkak/

A Littleberry weboldalát itt találjátok: 

http://www.ilovelittleberry.com/

süti beállítások módosítása